Skip to content

Održani All stars susreti

08.06.2015.

Naši kadeti su i ove godine bili domaćini ovogodišnje All stars utakmice. Kao prvoplasirana ekipa odmjerili su snage sa selekcijom lige. U poluvremenu utakmice bila je podjela medalja i priznanja, a održalo se i natjecanje u tricama. Priredbu su uveličale i naše mažoretkinje. Nakon All stars utakmice svi igrači, treneri i prijatelji uživali su i družili se uz sokove i nareske koje je pripremio naš klub. Nažalost, kod košarkaša je to bio jedini All stars susret ove godine na kojem je bilo organizirano zajedničko druženje igrača nakon utakmice, što je nekada bila tradicija kod svih klubova domaćina All stars susreta.

Od naših igrača za ekipu selekcije igrača M-14 su nastupili Matija Kurpez ( 20 poena ), i Danijel Topljak ( 4 poena ). Ekipa selekcije pobjedila je ekipu Križevaca rezultatom 112:48. Bravo za naše mlade košarkaše!

All stars susret lige M-18 u kojem je sudjelovalo čak naših 5 igrača ( Nemec, Vragović, Biondić, Pavković i Tomas ) za ekipu selekcije lige, pobjedila je ekipu Križevaca rezultatom 94:60. Bravo za naše košarkaše, i naravno čestitke svima ostalima!

All stars susret dječaka u Križevcima – nastupila su četiri naša košarkaša! Posebno valja napomenuti da je Attilio Santo bio najbolji izvođač slobodnih bacanja u ligi, drugi strijelac lige, i drugi igrač po ocjenama trenera u ligi! Bravo za naše najmlađe!:)

M-16

 

M-18

M-12