Skip to content

Naši kadeti među deset najboljih u Hrvatskoj

Radnik je kroz međužupanijsku ligu, te regionalno natjecanje prošao sa savršenim omjerom od 20 pobjeda i 0 poraza. Kao prvaci regije sjever, plasirali su se na poluzavršno natjecanje (najboljih 10 ekipa u RH), a osim toga dobili su čast biti domaćin skupine B, kao i prije dvije godine kada je ista ova generacija ostvarila ovaj uspjeh.

Turnir se održava od 30.4. do 4.5. a sudionici natjecanja su KK Zagreb, KK Osječki Sokol, OKK Dražen Petrović, KK Kvarner 2010, te domaćin, KK Radnik.

Prva četiri dana utakmice se igraju u 17 i u 19 sati, dok je zadnji dan prva utakmica u 10 a druga u 12 sati.
Prvi dan natjecanja otvaraju Osječki Sokol i Kvarner, a u drugoj utakmici igraju Radnik, te šibenski OKK Dražen Petrović.

Naše klubu će svakako dobro doći podrška s tribina tako da vas ovim putem pozivamo da dođete i podržite ovu sjajnu generaciju košarkaša, bili vi navijači kluba, ljubitelji košarke, roditelji ili prijatelji i poznanici igrača. Vidimo se u srijedu, 30.4. s početkom u 19 sati kada Radnik igra svoju prvu utakmicu!

Velika je vjerojatnost da ćete sve događaje moći pratiti preko portala Crosarka. Sve o prvenstvu Hrvatske za mlađe kategorije, rasporede turnira, satnice i LIVE Stats linkove pronađite na: phmladi.crosarka.com.